Vragen of advies op maat? Bel ons op 0347-345088 of stuur ons een bericht

Scoozy C van €10.835,- voor €8.495,-!

We hebben een Scoozy demo beschikbaar voor een ongelofelijke prijs! Van €10.835,- voor slechts €8.495,-!

Rijd in stijl met een praktisch nieuwe Scoozy C met een joystick aan de rechterkant, met een bereik van 50 km en een topsnelheid van 15 km/u. Bovendien ontvangt u een reeks handige accessoires GRATIS:

  • Accessoire-rek onder de stoel
  • Bagagerek voorop
  • 2 waterdichte tassen van 10L
  • Tashaak om je spullen veilig mee te nemen
  • Stijlvolle spiegel voor extra veiligheid
  • Handige smartphonehouder
  • Handige stokhouder

Om de demo te zien, proef te rijden of voor meer informatie ben je van harte welkom in onze showroom! De koffie staat klaar.

…wij zowel nieuwe als tweedehandse scootmobielen aanbieden

…wij héél veel soorten rollators hebben, zo vindt u altijd iets dat bij u past!

…wij wandelstokken, drempelaanpassingen en een heleboel accessoires hebben

…wij GRATIS haal- en brengservice hebben

…wij ook het onderhoud en de reparatie uitvoeren van uw scootmobiel, rollator of rolstoel

…wij ANWB verzekeringen aanbieden

…wij pechhulp in eigen beheer hebben, zodat u snel weer mobiel bent

…wij ook de mogelijkheid hebben om scootmobielen te verhuren/leasen

…wij altijd persoonlijk, eerlijk en deskundig advies geven, ook aan huis!

Regelmatig krijgen wij de vraag welke scootmobiel het beste bij iemand zal passen, omdat er tegenwoordig veel verschillende soorten zijn. Dit hangt van een aantal dingen af, die wij voor u op een rijtje hebben gezet. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt bij de aankoop van een scootmobiel!

Binnen- of buitengebruik

Allereerst is het belangrijk dat u nagaat of u de scootmobiel voornamelijk binnen of buiten gaat gebruiken óf allebei. Binnen zijn de ruimtes veelal kleiner en daarom zal een grote scootmobiel niet altijd passen. Daarnaast is de grond (asfalt) buiten veelal wat harder dat binnen, met luchtbanden voelt u hier een stuk minder van wanneer u op de scootmobiel zit. Tenslotte zijn voor ritten in de natuur speciale mogelijkheden. Een groot gedeelte van de scootmobielen zijn zowel binnen als buiten te gebruiken, waardoor u altijd mobiel bent.

Scootmobiel mee in de auto

Een andere mogelijkheid bij een aantal scootmobielen is dat deze demontabel is, soms zelfs inklapbaar/opvouwbaar. Dit is ideaal wanneer u de scootmobiel mee wilt nemen naar familie, op vakantie of op als u een dagje op pad gaat. De scootmobiel past namelijk in de auto, en zo kunt u ook op uw bestemming er op uit!

Snelheid en bereik

Ten derde is het van belang dat u nadenkt over de snelheid die u wilt halen met de scootmobiel en het bereik. Het bereik is het aantal kilometer dat op één acculading behaald kan worden. Wanneer u graag lange ritten aflegt, is een groter bereik gewenst. Rijdt u echter enkele kilometers per dag, is een kleiner bereik een betere optie.De snelheid is in km/u, wanneer u bijvoorbeeld nog graag naast uw partner fietst is een snelheid van 20 km/u gewenst maar 6 km/u is genoeg wanneer u maximaal loopsnelheid wilt bereiken. Uiteraard is er veel tussenin en adviseren wij u hierover graag.

Stabiliteit

Er zijn zowel 3- als 4-wielers, en er zijn wat verschillen. De 3-wielers worden gekenmerkt door een kleine draaicirkel, waardoor u extreem wendbaar bent. Zelfs in hele kleine ruimtes! De 4-wielers staan bekend om hun stabiliteit. Het is belangrijk dat u hier een afweging in maakt, uiteraard kunt u beide versies proberen bij Scootmobielactief!


Over ons

Services

Scootmobielen

Contact
Showroom met scootmobielen

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom!

Om echt een goed beeld te krijgen en makkelijk te vergelijken, gaat er uiteraard niets boven het zelf zien, voelen en uitproberen van een of meerdere scootmobielen. U bent van harte welkom.

Ambachtsweg 4A, 4128LC, Lexmond

E-mail adres info@scootmobielactief.nl telefoonnummer 0347-345088