Vragen of advies op maat? Bel ons op 0347-345088 of stuur ons een bericht

Wie zijn wij

E-mail adres info@scootmobielactief.nl
Telefoonnummer 0347-345088
06-82868797

Ambachtsweg 4A 4128LC Lexmond

Sinds 2015 zijn wij, Peter & Berta Mesker, gestart in Lexmond met Scootmobielactief. Scootmobielactief is actief voor uw mobiliteit, zodat u zorgeloos kunt blijven genieten van alles wat u graag doet. Wij verkopen een breed assortiment scootmobielen van de merken Life & Mobility, Scoozy, Sterling Trophy en Vermeiren, tweedehands scootmobielen en verzorgen voor u alles van A tot Z: onderhoud, reparatie, haal- en brengservice, verzekering, pechhulp en nog veel meer. Ook voor de aanschaf van accu’s, rollators en accessoires bent u bij ons aan het juist adres.

In Lexmond hebben wij een ruime showroom en moderne werkplaats, zodat wij alles onder één dak voor u kunnen verzorgen. Peter heeft al tientallen jaren ervaring in de techniek, hierdoor en door trainingen bij de fabrieken van Vermeiren en Life & Mobility hebben wij alle technische kennis en expertise in huis om uw scootmobiel in goede conditie te houden. Berta is al jaren werkzaam in de zorg, waardoor wij een unieke combinatie bieden met veel ervaring in mobiliteit en zorg.

 


Over ons

Services

Scootmobielen

Contact
Showroom met scootmobielen

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom!

Om echt een goed beeld te krijgen en makkelijk te vergelijken, gaat er uiteraard niets boven het zelf zien, voelen en uitproberen van een of meerdere scootmobielen. U bent van harte welkom.

Ambachtsweg 4A, 4128LC, Lexmond

E-mail adres info@scootmobielactief.nl telefoonnummer 0347-345088