Vragen of advies op maat? Bel ons op 0347-345088 of stuur ons een bericht

Verzekering

E-mail adres info@scootmobielactief.nl
Telefoonnummer 0347-345088
06-82868797

Ambachtsweg 4A 4128LC Lexmond

Een scootmobiel is een grote aankoop en u wilt hier dan ook zo lang mogelijk van genieten. Daarom bieden wij ook een verzekering aan voor uw scootmobiel in samenwerking met de ANWB. Er zijn twee soorten verzekeringen, WA en WA volledig casco.

 

Het eigen risico van een scootmobiel bedraagt €75,-. U kunt naast bovenstaande verzekeringen ook kiezen voor twee aanvullende dekkingen: Ongevallenverzekering en verhaalrechtsbijstandverzekering.

  • Ongevallenverzekering: Mocht er sprake zijn van invaliditeit of overlijden als gevolg van een ongeval dan bent u verzekerd van een éénmalige uitkering van respectievelijk € 30.000,- en € 3.000,-. Bovendien is schade aan uw kleding, helm en bagage tot € 350,- verzekerd als gevolg van een ongeval. Ongeacht de schuldvraag. De premie bedraagt € 18,- per jaar.
  • Verhaalrechtsbijstandverzekering: Met deze extra dekking bent u verzekerd van het verhalen van materiële schade en letselschade wanneer u bijvoorbeeld wordt aangereden. De premie bedraagt € 17,- per jaar.

U kunt voor meer informatie over een verzekering voor uw scootmobiel contact opnemen met ons. Klik hier om uw premie te berekenen.

ANWB


Over ons

Services

Scootmobielen

Contact
Showroom met scootmobielen

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom!

Om echt een goed beeld te krijgen en makkelijk te vergelijken, gaat er uiteraard niets boven het zelf zien, voelen en uitproberen van een of meerdere scootmobielen. U bent van harte welkom.

Ambachtsweg 4A, 4128LC, Lexmond

E-mail adres info@scootmobielactief.nl telefoonnummer 0347-345088