Vragen of advies op maat? Bel ons op 0347-345088 of stuur ons een bericht

Service

Scootmobielactief verkoopt niet alleen scootmobielen en aanverwante artikelen, maar biedt ook veel services aan. Van onderhoud en reparatie, tot aanpassingen, verzekeringen en haal- en brengservice.

Om er voor te zorgen dat u zorgeloos kunt blijven rijden op uw scootmobiel is het belangrijk deze goed te onderhouden. Scootmobielactief heeft alle kennis en materialen in huis om dit voor u te verzorgen. Zo kunt u periodiek een onderhoudsbeurt laten uitvoeren om ongemakken te voorkomen. Maar ook wanneer er onverwachts mankementen ontstaan aan uw scootmobiel staat Scootmobielactief voor u klaar. Klik hier voor meer informatie.

Wanneer u onverhoopt kapot komt te staat met uw scootmobiel, helpen wij u graag verder. Met onze pechhulp bent u altijd verzekerd van mobiliteit! Ook wanneer u schade heeft gereden en uw scootmobiel in beschadigd, staan wij voor uw klaar met onze schadeherstel.

Tevens bieden wij, in samenwerking met de ANWB, een verzekering voor uw scootmobiel aan. Er zijn verschillende soorten verzekering. Klik hier voor meer informatie over een scootmobiel verzekering.

Om het voor u nog gemakkelijker te maken, bieden wij alles-in-één pakketten aan. U betaald een vast bedrag en hiervoor worden vele services verleent. Kijk hier voor de alles-in-één pakketten. 


Over ons

Services

Scootmobielen

Contact
Showroom met scootmobielen

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom!

Om echt een goed beeld te krijgen en makkelijk te vergelijken, gaat er uiteraard niets boven het zelf zien, voelen en uitproberen van een of meerdere scootmobielen. U bent van harte welkom.

Ambachtsweg 4A, 4128LC, Lexmond

E-mail adres info@scootmobielactief.nl telefoonnummer 0347-345088