Vragen of advies op maat? Bel ons op 0347-345088 of stuur ons een bericht

Onderhoud aan uw scootmobiel of een rollatorcheck

Een mooi moment om onderhoud te plannen!

De r zit weer in de maand en de herfst heeft zich inmiddels aangediend. Misschien komt u wat minder vaak buiten. Dit is een mooi moment om het jaarlijkse onderhoud van uw scootmobiel te plannen! Wij komen de scootmobiel bij u op halen en brengen deze na afloop uiteraard ook weer bij u thuis.

Om er voor te zorgen dat u zorgeloos kunt blijven rijden op uw scootmobiel is het belangrijk deze goed te onderhouden. Scootmobielactief heeft alle kennis en materialen in huis om dit voor u te verzorgen. Ook als uw scootmobiel een reparatie nodig heeft, bent u bij Scootmobielactief aan het juiste adres.

Rollator APK

Normaal gesproken zouden we al weer gestart zijn met de jaarlijkse rollator APK. Dit jaar kan dit helaas niet door gaan, i.v.m. alle maatregelen rondom COVID-19. We hopen in het najaar van 2021 weer langs te kunnen bij de vaste plekken in de regio. Mocht u toch graag uw rollator willen laten checken, neem dan zeker contact met ons op!


Over ons

Services

Scootmobielen

Contact
Showroom met scootmobielen

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom!

Om echt een goed beeld te krijgen en makkelijk te vergelijken, gaat er uiteraard niets boven het zelf zien, voelen en uitproberen van een of meerdere scootmobielen. U bent van harte welkom.

Ambachtsweg 4A, 4128LC, Lexmond

E-mail adres info@scootmobielactief.nl telefoonnummer 0347-345088