Vragen of advies op maat? Bel ons op 0347-345088 of stuur ons een bericht

Scootmobielactief breidt uit!

Vorig jaar openden wij ons bedrijf in Lexmond, en nu hebben we heel leuk nieuws te melden wat betreft ons aanbod! Vanaf heden zijn wij namelijk ook dealer van het merk Life & Mobility, een zeer innovatief bedrijf op het gebied van scootmobielen en rolstoelen. Alle activiteiten van Life & Mobility zijn erop gericht om mensen met een functiebeperking binnen hun mogelijkheden te laten participeren in het maatschappelijk leven en voor hen de grenzen te verleggen, dat doen zij al sinds 1952 vanuit Doetinchem.

Erg uniek aan de individueel instelbare scootmobielen van Life & Mobility is het INDEGO veersysteem. De gepatenteerde INDEGO vering ontziet het lichaam en biedt een hoog comfortniveau. De wielen veren onafhankelijk van het frame, hierdoor heeft u een rechte houding ondanks oneffenheden in het wegdek.

Van het merk Life & Mobility zijn er 4 verschillende soorten scootmobielen, welke wij uiteraard allemaal in onze showroom hebben staan. Graag verwelkomen wij u bij ons in Lexmond om kennis te maken met dit zeer comfortabele en innovatieve merk! Voor meer informatie over het merk Life & Mobility, kunt u contact opnemen via 0347-345088 of door hier het contactformulier in te vullen. De website van Life & Mobility vindt u hier. Voor een uitgebreid inzicht over de verschillende modellen, kijk hier.


Over ons

Services

Scootmobielen

Contact
Showroom met scootmobielen

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom!

Om echt een goed beeld te krijgen en makkelijk te vergelijken, gaat er uiteraard niets boven het zelf zien, voelen en uitproberen van een of meerdere scootmobielen. U bent van harte welkom.

Ambachtsweg 4A, 4128LC, Lexmond

E-mail adres info@scootmobielactief.nl telefoonnummer 0347-345088