Vragen of advies op maat? Bel ons op 0347-345088 of stuur ons een bericht

Scootmobielactief houdt u graag mobiel!

Het is een lastige en gekke tijd, al maanden houdt de Coronacrisis de hele wereld bezig. Niemand weet hoelang dit nog gaat duren. Gelukkig worden de maatregelen iets versoepeld, waardoor er iets meer ‘mag’.

Mobiel zijn en blijven

Iets wat niet is veranderd, is dat u graag mobiel wilt zijn en blijven. Dat begrijpen wij als geen ander. Dit kan bijvoorbeeld door een rollator, zodat u binnen in huis gemakkelijk kunt bewegen of juist als u even een blokje om doet. Het kan ook door een scootmobiel, zodat u wat langere afstanden kunt afleggen en even een frisse neus kunt halen nu het weer zomers wordt. Maar ook overige loophulpmiddelen, zoals een rolstoel of wandelstok, kunnen u hierbij helpen.

Ruim aanbod

Scootmobielactief heeft altijd een ruim assortiment op voorraad! Van nieuwe en gebruikte scootmobielen tot diverse soorten rollators en rolstoelen. We zullen er alles aan doen om u het zo gemakkelijk mogelijk te maken en mobiliteit te bieden.

Voorzorgsmaatregelen

Uiteraard hebben wij alle nodige voorzorgsmaatregelen getroffen om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, want de gezondheid van onze klanten staat altijd voorop! Hier kunt u meer lezen over onze maatregelen.

We bieden graag service op maat, dus u kunt bijvoorbeeld een persoonlijke afspraak maken in onze showroom of bij uw thuis. Heeft u andere wensen, neem contact met ons op en we denken heel graag met u mee!


Over ons

Services

Scootmobielen

Contact
Showroom met scootmobielen

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom!

Om echt een goed beeld te krijgen en makkelijk te vergelijken, gaat er uiteraard niets boven het zelf zien, voelen en uitproberen van een of meerdere scootmobielen. U bent van harte welkom.

Ambachtsweg 4A, 4128LC, Lexmond

E-mail adres info@scootmobielactief.nl telefoonnummer 0347-345088