Vragen of advies op maat? Bel ons op 0347-345088 of stuur ons een bericht

Blijf warm op uw scootmobiel met de voetenzak!

Nu de winter zijn intrede heeft gedaan, wordt het steeds kouder. Om tijdens de scootmobielrit warm te blijven, kunt u gebruik maken van de voetenzak mét warme teddybont voering. Zo heeft u nooit meer koude voeten en benen! De buitenkant van de voetenzak is gemaakt van een waterafstotend, winddicht polyester zodat u niet alleen warm maar ook droog blijft.

Deze voetenzak van het merk Free to Move kenmerkt zich door kwaliteit en is uitermate geschikt om het koude winterse weer te trotseren. Zowel te gebruiken bij scootmobielen als bij (elektrische) rolstoelen.

Door de rits die in het midden over de hele lengte van de voetenzak is geplaatst, is het makkelijk in en uit stappen. De rits is afgeschermd met een windflap zodat de koude wind niet door de rits van de voetenzak heen kan komen. Daarnaast is de voetenzak voorzien van een verlengd rugpand en aan de onderkant voorzien van een verharde slijtvaste bodem, zodat de onderkant minder snel doorslijt om zo de levensduur van de voetenzak te verlengen.

De voetenzak heeft speciale lussen, zodat het goed kan worden bevestigd en op z’n plaats wordt gehouden.

Klik hier voor meer informatie.


Over ons

Services

Scootmobielen

Contact
Showroom met scootmobielen

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom!

Om echt een goed beeld te krijgen en makkelijk te vergelijken, gaat er uiteraard niets boven het zelf zien, voelen en uitproberen van een of meerdere scootmobielen. U bent van harte welkom.

Ambachtsweg 4A, 4128LC, Lexmond

E-mail adres info@scootmobielactief.nl telefoonnummer 0347-345088