Vragen of advies op maat? Bel ons op 0347-345088 of stuur ons een bericht

Maatregelen i.v.m COVID-19

WIJ ZIJN OPEN!

Uiteraard houden we rekening met onderstaande maatregelen.

Openingstijden en werkzaamheden blijven ongewijzigd

Onze openingstijden blijven ongewijzigd inclusief onze dagelijkse werkzaamheden. Zo kunnen wij u gewoon ontvangen in onze showroom en werkplaats in Lexmond.

Hygiëne

Uiteraard houden wij ons aan de algemene maatregelen. Zo zullen wij u bij ontvangst geen hand geven en houden we een gepaste afstand (1,5 meter). Tafels, deurklinken en onze producten worden extra gereinigd om het risico op besmetting te minimaliseren. Ook zullen wij uw scootmobiel, rollator of ander product extra reinigen voor en na een bezoek in de werkplaats. Bij binnenkomst staat desinfecterende gel, zodat iedere bezoeker de handen kan wassen. Tenslotte, het is verlicht een mondkapje te dragen op openbare plekken. Onze showroom is openbaar, we vragen dus ook of u een mondkapje kunt dragen.

Service bij uw thuis

Standaard halen en brengen wij alle scootmobielen al bij onze klanten, voor bijvoorbeeld onderhoud of reparatie. Maar wilt u bijvoorbeeld een rollator kopen of de mogelijkheden ontdekken van onze scootmobielen, komen we graag bij uw thuis. U kunt hiervoor bellen met 0347-345088 of mailen naar info@scootmobielactief.nl.

Alert bij klachten

Wij vragen iedereen om extra alert te zijn bij gezondheidsklachten. Bij symptomen als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en koorts vragen wij dat de persoon in kwestie thuisblijft.

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Heeft u nog vragen? Stel die dan gerust! Neem contact op met ons.


Over ons

Services

Scootmobielen

Contact
Showroom met scootmobielen

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom!

Om echt een goed beeld te krijgen en makkelijk te vergelijken, gaat er uiteraard niets boven het zelf zien, voelen en uitproberen van een of meerdere scootmobielen. U bent van harte welkom.

Ambachtsweg 4A, 4128LC, Lexmond

E-mail adres info@scootmobielactief.nl telefoonnummer 0347-345088