Vragen of advies op maat? Bel ons op 0347-345088 of stuur ons een bericht

Zaterdag 23 april: Open Bedrijvendag

Op zaterdag 23 april zal de jaarlijkse Open Bedrijvendag in Lexmond weer plaatsvinden. In heel het dorp zullen bedrijven geopend zijn en kunt u van allerlei verschillende acties profiteren, maar ook op de Ambachtsweg staan we voor u klaar met maar liefst 5 verschillende bedrijven!

Bij Scootmobielactief kunt u kennismaken met een ruim assortiment scootmobielen en rollators. U rijdt al een scootmobiel vanaf €1.94 per dag! Laat u hierover vrijblijvend informeren. Er zijn ook diverse kortingen op actiemodellen, tot wel €1.000,-!

Ook bij Scootmobielactief: Pedicuresalon Voetiek! Tijdens de Open Bedrijvendag kunt u gratis een voetencheck laten uitvoeren en maakt u bovendien kans op een gratis pedicurebehandeling. Alle bezoekers krijgen daarnaast ook nog een kortingsbon van 10% op een pedicurebehandeling.

Bij Autobedrijf van Zessen kunt u profiteren van allerlei acties en kortingen en zal Modelbouwvereniging Papendrecht in een groot gedeelte van de werkplaats een demonstratie geven (maar liefst 120 m²!). Deze demonstratie zal bestaan uit allerlei soorten voertuigen, van auto’s en tractoren tot en kranen en vrachtwagens. Genoeg te zien en dus voor groot én klein leuk om naar te kijken! Ook bij Autobedrijf van Zessen: Rijschool Elar! Bezoekers kunnen hier een gratis proefles volgen. Tenslotte zal ook Installtech deze dag voor u klaar staan met acties op zonnepanelen en cv-installaties.

De Open Bedrijvendag vindt plaats op 23 april tussen 09:00 en 16:00 uur. Tussen alle deelnemende bedrijven is een gratis pendeldienst met paard en wagen, die door de Killesteynruiters wordt verzorgd. Graag tot ziens op de Ambachtsweg!

Open Bedrijvendag


Over ons

Services

Scootmobielen

Contact
Showroom met scootmobielen

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom!

Om echt een goed beeld te krijgen en makkelijk te vergelijken, gaat er uiteraard niets boven het zelf zien, voelen en uitproberen van een of meerdere scootmobielen. U bent van harte welkom.

Ambachtsweg 4A, 4128LC, Lexmond

E-mail adres info@scootmobielactief.nl telefoonnummer 0347-345088